Internacional

El Lleida Llista està il·lusionat amb la copa Continental

Hoquei sobre patins. Els lleidatans volen sorprendre el Porto en la primera semifinal que es jugarà aquest migdia a Lisboa (14 h)

El Lleida Llista repetirà aquest migdia (14 h) la semifinal de la copa Continental de l’any passat contra el Porto amb la intenció d’aconseguir un altre resultat i classificar-se per a la final. Els lleidatans van perdre en l’última edició per 3-5 contra els portuguesos i es van quedar sense final. El conjunt lleidatà s’ha desplaçat a Lisboa amb molta il·lusió però conscient que el Porto, subcampió de la lliga europea la temporada passada, és un dels grans equips d’Europa. El Lleida ha guanyat les dues darreres edicions de l’Europa Cup –abans CERS–, i te l’ocasió de lluitar per un altre títol europeu. En l’altra semifinal s’enfronten l’amfitrió, l’Sporting de Portugal, campió de la lliga europea, i el Sarzana italià, finalista de l’Europa Cup (17 h). La final es disputarà demà (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)