Internacional

El Lleida no pot frenar el Porto en la Continental

Hoquei sobre patins.

El Porto, amb el tècnic català Guillem Cabestany i els jugadors Xavi Malián i Sergi Miras, ha exercit de favorit en la primera semifinal de la copa Continental que es juga a Lisboa i ha golejat el Lleida Llista (2-8), que no ha tingut arguments davant del potencial rival. El Porto jugarà demà la final davant del vencedor del duel entre l’Sporting, l’amfitrió i vigent campió de la lliga europea, i el Sarzana, que va perdre la final de l’Europa Cup a Lleida contra el conjunt de la terra ferma que, des de llavors, condicionat per la seva precària economia, ha tingut baixes molt significatives.

Els tres gols encaixats pel Lleida en els primers deu minuts van ser una llosa molt pesada. Malgrat tot, l’equip d’Albert Folguera va reaccionar amb orgull i Andreu Tomàs va reduir diferències. El Lleida, a més, va sobreviure a la directa llançada per Cocco i a la posterior inferioritat. Però va encaixar el fatídic 1-4 abans del descans en una gran mitja volta de Reinaldo i en els primers compassos del segon temps va rebre dos gols més que van sentenciar. L’altre gol dels catalans el va marcar Oriol Vives de penal.