Lliga Europea

El Barça i el Reus guanyen i el rival del Noia no es presenta

Hoquei sobre patins. Els blaugrana comencen la lliga europea golejant el Sarzana (0-10) i el Reus venç el Dinan Quevert (6-2)

Els Barça, el Reus i el Noia sumen els tres primers punts en la primera jornada de la lliga europea. Els blaugrana inicien la competició golejant el Sarzana italià a domicili per 0-10, mentre que els reusencs derroten per 6-2 el Dinan Quevert francès. El Noia guanya per 10-0 per incompareixença del Biasca suís.

El Barça mostra tot el seu potencial golejador i comença marcant en el primer minut. Al descans s’arriba amb un 0-3 i en la segona part els blaugrana es distancien. Debuta amb el primer equip el porter portuguès Xano Edo, de encara de categoria júnior, i completa l’equip el jove Marc González.

El Reus Deportiu pateix en la primera part però en la segona es desfà del Dinan Quevert. Els francesos s’avancen en el marcador i després empaten (2-2). Àlex Rodríguez, que anota quatre gols porta al seu equip a la victòria en la segona meitat.

Per incompareixença

El Biasca suís no es presenta a la pista del Noia i el conjunt de Sant Sadurní suma els tres primers punts sense jugar. A l’hora de l’inici del partit i sense el rival del Noia a pista, els àrbitres donen els quinze minuts reglamentaris de marge i després donen el partit per finalitzat amb el resultat de 10-0, que també marca el reglament.