Copa

La copa masculina i la femenina es jugarà a La Corunya

Hoquei sobre patins. Es disputarà del 19 al 22 de març del 2020 en el Palau d’Esports de Riazor entre els vuit primers classificats al final de la primera volta de les dues OK Lligues

La Corunya serà la seu de la propera edició de copa masculina i la femenina que es disputaran del 19 al 22 de març del 2020. El Palau d’Esports de Riazor acollirà als vuit primers classificats al final de la primera volta de les dues OK Lligues. Serà la segona vegada en la història que els nois i les noies disputin la copa en les mateixes dates i en la mateixa localitat. Al llarg de la història de la copa, s’ha jugat la final i s’ha decidit el títol de campió en tres ocasions a la ciutat de La Corunya. Aquesta serà la quarta vegada. Les anteriors van ser els anys 1964, 1984, que va guanyar el Liceo, i 2009.

Durant els dies que es faci la copa, també es disputarà la Minicopa tant en la categoria masculina com en la femenina. Aquesta competició de la Minicopa es va iniciar l’any 2016 a Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)