Lliga Europea

Volen guanyar fora de casa

Hoquei sobre patins. El Reus, el Noia i el Barça afronten desplaçaments de diferent complicació i intensitat en la lliga europea

Els tres equips catalans de la lliga europea jugaran fora de la casa en la segona jornada, i ho faran en pistes de diferent dificultat. El Reus Deportiu, el Noia Freixenet i el Barça buscaran la segona victòria en el seu grup contra un rival que va perdre en la primera jornada.

El conjunt reusenc és el que ho té més complicat ja que visita la pista de l’Amatori Lodi italià, el líder de la lliga italiana amb un clar avantatge sobre el segon classificat. Els italians van perdre en la primera jornada a la pista de l’Sporting de Portugal, l’actual campió de la competició, i no voldran cedir més punts i allunyar-se de les primeres places del grup A.

També jugarà a Itàlia el Noia Freixenet, que s’ha desplaçat a la pista del Monza. Els italians no estan en un bon moment i ocupen la penúltima posició de la lliga. En la competició europea van ser golejats pel Porto i intentaran refer-se contra el Noia. Els de Sant Sadurní no van jugar en la primera jornada perquè el Biasca suís no es va presentar, però van sumar els tres punts.

El desplaçament del Barça és en teoria el més accessible ja que juga contra el Herringen alemany, un equip que mai ha destacat a Europa i que en la primera jornada va encaixar una clara golejada de 14-1 a la pista del Benfica portuguès. El quart equip de l’OK Lliga, el Liceo gallec, té un duel de nivell a casa contra l’Oliveirense de Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)