Lliga Europea

El Reus minimitza els danys a la pista del Lodi (3-2)

Lliga europea. El Reus perdia (3-0) a la pista del líder de la lliga italiana i fa dos gols que poden ser valuosos

LODI 3 REUS 2

AMATORI WASKEN LODI:Grimalt, Pinto, Illuzzi, Compagno i Lucas Martínez –inicial–; Gavioli i De Rinaldis.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Tiago Rafael, Julià i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Salvat, Nájera i del Río.GOLS:1-0 (19’) De Rinaldis. 2-0 (22’) comkpagno. 3-0 (30’) Pinto. 3-1 (32’) Salvat. 3-2 (45’) Rodríguez, de falta directa.ÀRBITRES:Joaquim Pinto i José Pinto. Blava a Illuzzi.

El Reus va perdre, ahir, a la pista el Lodi, el líder de la lliga italiana, contra un rival directe per accedir als quarts de la lliga europea. La reacció final, però, li atorga força més possibilitats. Julià va disposar d’una directa que Grimalt va treure arran d’una blava a Illuzzi. De Rinaldis va avançar el Lodi en un contraatac. L’equip de Jordi Garcia es va carregar ràpidament amb deu faltes, però Lucas Martínez no va marcar la directa. Tampoc no va fer gol de penal Àlex Rodríguez (20’). Una combinació de Martínez amb Compagno va situar un 2-0 preocupant per al Reus que encara es va agreujar amb el 3-0. Salvat i Rodríguez, de falta directa –desena local–, van sortir al rescat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)