Internacional

Marc Torra triomfa a Portugal

Hoquei sobre patins. Ha estat triat pels tècnics i capitans en el cinc ideal de la temporada 2018/2019 en un equip en què també figura l’ara jugador del Barça Hélder Nunes

El lloc web portuguès Hoqueipt.com ha designat, a partir de les votacions del 84% dels tècnics i capitans de la primera divisió portuguesa, el cinc ideal de la temporada 2018/2019, en què figura el torderenc Marc Torra (Oliveirense). També ha esta triat l’ara jugador del Barça Hélder Nunes. La resta són el porter Ângelo Girão (Sporting) i els jugadors Henrique Magalhâes (Sporting) –ara a l’Oliveirense–i el golejador Gonçalo Alves (Porto). En totes les edicions anteriors, sempre hi ha hagut jugadors catalans en els equips ideals: Guillem Trabal i Jordi Adroher (2015/2016), Jordi Bargalló (2016/2017) i Jordi Adroher (2017/2018). L’únic que ha repetit en les quatre edicions és el blaugrana Hélder Nunes.

Torra ha estat recentment renovat per l’Oliveirense, que també ha prolongat els contractes dels catalans Jordi Bargalló i Xevi Puigbí, porter. El torderenc ha fet 18 gols en la lliga i només el supera Alves –pitxitxi el curs passat i líder actual dels golejadors–, que n’ha marcat 29 i que ens els últims cinc partits s’ha desfermat i n’ha fet 18. El curs passat, el català va fer 52 gols en 36 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)