Copa

El Barça, el campió, s’enfrontarà al Girona en els quarts

Hoquei sobre patins. En la copa femenina hi haurà el derbi osonenc Manlleu-Voltregà, en els quarts. Les dues competicions es jugaran del 19 al 22 de març

El campió de la copa masculina, el Barça, s’estrenarà en la competició del KO el divendres 20 de març contra el Garatge Plana Girona, en una repetició dels quarts de l’edició del 2018. Així ho ha determinat el sorteig que s’ha fet a l’Ajuntament de la Corunya. Tots els horaris encara s’han de determinar perquè s’estan negociant amb les televisions que retransmetran els partits. En aquests quarts de final masculins destaca el partit del dijous 19 entre el Deportivo Liceo, l’amfitrió, contra el Reus Deportiu. El guanyador s’enfrontarà en la semifinal al guanyador del partit entre l’Igualada Rigat i el Calafell Tot l’Any, que serà el segon partit d’aquest primer dia de competició. En l’altre part del quadre el Noia Freixenet i el Caldes Recam Làser buscaran divendres una plaça per la semifinal contra el guanyador del Barça-Girona. Les semifinals es disputaran el dissabte 21 i la final el diumenge 22 de març.

En el quadre de la copa femenina destaca el derbi osonenc de quarts de final entre el Manlleu Màgic Studio i el Voltregà Stern Motor que es jugarà el dijous 19. El guanyador s’enfrontarà contra l’equip que s’imposi en l’altre partit del primer diu que disputaran el campió, el Telecable Gijón, i el Bigues i Riells. Aquest quart de final és una repetició del que ja els va enfrontar en l’edició de l’any passat. En els quarts de final de divendres 20 s’enfrontaran el Cerdanyola i el Vila-sana, mentre que el Generali palau jugarà contra l’Alcorcón. Com en la competició masculina les semifinals es jugaran el dissabte 21 i la final el diumenge 22, i els horaris encara s’han de decidir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)