Lliga Europea

El Palau vol el seu lloc en la final a quatre de la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Voltregà ha de guanyar el Benfica per continuar viu i el Manlleu, ja classificat, busca la primera plaça del grup

El Generali Palau es classificarà per a la final a quatre de la lliga europea femenina si derrota, en aquesta cinquena jornada del grup B, el Merinhac francès. El conjunt vallesà juga davant la seva afició contra un equip que no ha sumat cap punt i no hauria de tenir problemes per aconseguir la victòria. En el partit de la primera volta ja el va derrotar per 1-9.

El Voltregà Stern Motos se la juga en el grup A contra el Benfica portuguès. Les osonenques han de guanyar per mantenir les esperances de ser en la final a quatre, mentre que un empat o una derrota les deixaria sense possibilitats. El Manlleu Màgic Studio ja està classificat per a la Final Four i en aquesta jornada visita el Noisy Le Grand francès, que no ha puntuat. Les osonenques lluiten per ocupar el primer lloc del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)