Lliga Europea

El Palau es classifica per la final a quatre de la lliga europea i el Voltregà, el campió, en queda fora

Hoquei sobre patins. Les vallesanes golegen el Merinhac (8-0) i les osonenques només empaten contra el Benfica (2-2). El Manlleu, que ja tenia plaça, supera clarament el Noisy Le Grand (0-8)

El Generali Palau s’ha classificat per la final a quatre de la lliga europea femenina, mentre que el Voltregà Stern Motor, l’actual campió, n’ha quedat fora en la cinquena jornada de la fase de grups.

El conjunt de Sant Hipòlit ha empatat a casa contra el Benfica (2-2), i això l’ha eliminat. El Voltregà necessitava guanyar per continuar aspirant a jugar les semifinals i s’ha arribat a posar amb un 2-1, però en el darrer instant les portugueses han empatat. En aquest mateix grup A el Manlleu Màgic Studio, que ja estava classificat, ha golejat per 0-8 el Noisy Le Grand francès. En la darrera jornada, que es jugarà el 29 d’aquest mateix mes, les manlleuenques buscaran la primera plaça del grup a la pista del Benfica.

El Generali Palau ha golejar el Merinhac (8-0) i s’ha assegurat estar entre els quatre millors de la màxima competició femenina de clubs. No han tingut cap problema per superar un equip que no ha puntuat en la fase de grups i al que al descans ja guanyaven per 5-0. També s’ha assegurat la classificació per la final a quatre el Telecable Gijón que ha guanyat a la pista del Coutras francès (7-9). En l’última jornada el Palau i el Gijón buscaran la primera plaça del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)