OK Lliga

Es detecta un positiu en el Voltregà Stern-Motor femení

Hoquei sobre patins.

El Voltregà Stern-Motor ha anunciat avui que el partit de la quarta jornada de l’OK Lliga femenina que havia de jugar el cap de setmana vinent contra l’Esneca Vila-sana s’ha suspès perquè una jugadora del conjunt osonenc ha donat positiu per coronavirus. Un cop detectat, totes les jugadores han quedat confinades a casa seva. La plantilla osonenca femenina ja va tenir un altre cas en la pretemporada durant el mes d’agost. També ha quedat sense dia assignat el partit Igualada-Bigues i Riells, probablement perquè les igualadines van ser el darrer rival de les de Voltregà.

Respecte del cas detectat en el conjunt masculí voltreganès, les proves PCR realitzades a la plantilla han estat negatives, però els jugadors seguiran aïllats durant deu dies, fet que obligarà a ajornar el Lloret Vila Esportiva-Voltregà de la jornada 4 previst per al cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)