OK Lliga

Quatre equips es mantenen invictes en l’OK Lliga

El Liceo, el Reus, el Caldes i el Voltregà no han perdut

Quatre equips, el líder Deportivo Liceo, que ho ha guanyat tot, (12 punts), el Reus, segon amb 10 punts, el Caldes, quart amb 7 punts rere el Barça (9 punts) i un partit menys, i el quart és el Voltregà que només ha jugat dos partits i els ha guanyat tots dos, mantenen la condició d’invictes en l’OK Lliga masculina, que ja s’ha vist afectada per quatre partits suspesos, dos en la tercera jornada i dos més en aquesta –Lloret-Voltregà i Girona-Igualada–, per culpa del coronavirus.

El Reus perdia per 4-2 a la Torre Roja en el partit de la jornada entre invictes, però va reaccionar. Els gols locals els van fer Rovira, Ricart, Borja i Miras. Per part del Reus, van marcar Julià (2) –1/2 en faltes directes, en la primera no transformada del curs (7/8)– i Rodríguez (2). El líder, el Liceo, va derrotar el Mataró (2-0) amb gols d’Adroher, que ha marcat en totes les jornades i n’acumula sis, i Carballeira. El Vendrell va plantar cara però no se’n va sortir contra un Barça efectiu (4-8) amb 3 gols de Rodrigues –el pitxitxi amb 11– i dos d’Álvarez (7). El Noia va sumar el segon triomf apallissant el Taradell amb Costa (3) i Pujadas (3) inspirats i el Palafrugell va sumar tres punts d’or amb Ceschim (2) i Ramon (2) letals. El Lleida va vèncer a Calafell (1-3) amb dos gols de Selva i un de Cañellas.