OK Lliga

Retorns del Voltregà i l’Igualada

Hoquei sobre patins. Els osonencs (2/2) no juguen des del 4 d’octubre i reben demà el Noia, conjunt en progressió. Els de l’Anoia fa un mes que estan aturats i se les hauran amb el potent Reus

El Voltregà, un dels quatre equips que mantenen la condició d’invictes, amb el Liceo (5/5), el Reus i el Lleida Llista, torna avui a les pistes cinc setmanes després per jugar demà a l’Oliveras de la Riva contra el Noia Freixenet, cinquè amb 9 punts i que ha anat progressant. Els de Manolo Barceló, que no juguen des del 4 d’octubre, quan van vèncer el Vic en el derbi, tenen 6 punts (2/2) i són setens. Avui es diputen tres partits perquè el Taradell-Caldes està suspès per motius sanitaris. El Barça, líder amb 15 punts i un partit més que el Liceo, rep el Calafell (8è, 6p). El Mataró (9è, 5p) busca el segon triomf contra el Girona (13è, 3 p), i el Vic, penúltim amb un punt, juga a l’Olímpic contra el Lleida, que és quart amb 13 punts. Demà es disputaran el Palafrugell-Vendrell, en què tots dos busquen el segon triomf per treure el cap a la zona mitjana, i l’Igualada-Reus. Els locals, cuers, són l’únic conjunt que no ha puntuat, tot i que només han disputat tres partits i no juguen des del 10 d’octubre. El Reus té molta pólvora –31 gols en 5 partits–i és tercer amb 13 punts. El Lloret-Liceo s’ha ajornat per un positiu al conjunt local.

Avui
Barça - Calafell 12 h
Mataró - Girona 18 h
Vic - Lleida 19 h
Demà
Lloret - Liceo ajornat
Palafrugell - Vendrell 16 h
Igualada - Reus 16 h
Voltregà -Noia 19 h *El Taradell-Caldes previst per avui està ajornat perquè un jugador dels calderins va donar positiu.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)