Més hoquei

Hoquei sobre patins

Nacional Catalana

Golejades per començar

Després de gairebé quatre mesos d’aturada, la Nacional Catalana es va reprendre aquest cap de setmana, amb cinc partits de categoria femenina i tres de la masculina corresponents a la tercera jornada, en els quals van destacar les golejades del Palau i el Manlleu.

Dels cinc partits de la Nacional Catalana/OK Lliga Plata femenina, cal remarcar la contundent victòria d’aquest diumenge del Palau sobre l’Alpicat amb festival golejador d’Anna Gràcia, que en va marcar sis pel conjunt local, i d’Arantxa González, que va fer un hat-trick pel visitant. Gràcies als sis gols d’Anna Gràcia, el Palau és el líder del grup B amb dues victòries, després de l’anul·lació de la jornada 2, segons va decidir el Comitè Català d’Hoquei Patins. En aquest mateix grup, el Reus Deportiu Miró va empatar a casa amb el Vila-sana (4-4), en un partit que l’equip roig-i-negre va anivellar a 36 segons del final per mitjà d’Iria Guillem i la visitant Teresa Payà va fer quatre gols.

En el grup A, va destacar la victòria de dissabte del Voltregà per 4-1 sobre el CHP Bigues i Riells, en un partit en què les visitants dominaven per 0-1 a la mitja part i les locals van remuntar en el segon temps. L’empat a casa del Manlleu contra el Mataró (4-4), que va tenir en Aina Lleonart a la seva millor jugadora amb tres gols, i la mínima victòria del Lloret sobre el Jonquerenc (2-1), en un partit que en el descans ja assenyalava aquest marcador, van fer que els dos equips osonencs i el de la Selva comparteixin el lideratge amb 4 punts.

En la Nacional Catalana/OK Lliga Bronze masculina, només s’han disputat partits del grup A, entre els quals destaca la golejada per 9-0 del Manlleu sobre el SHUM Fritz Ravich amb un hat-trick de Biel Humà que ha deixat líder l’equip osonenc amb dues victòries. Destaquen alhora els triomfs per 0-2 del GEiEG a Olot amb gols de Pau Nonell i Roberto López en el partit televisat d’aquest diumenge per la Xarxa, i la del Vic per 3-0 sobre el Voltregà en un intens derbi osonenc que es va decidir en la segona part abans del duel entre els primers equips de l’OK Lliga. En el grup B, en canvi, tots els partits es van suspendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)