OK Lliga

El Calafell supera el Reus en un matx poc convencional

Hoquei patins. El Girona venç el Lleida i l’Igualada sorprèn el Noia a domicili

El Calafell va derrotar per 5-4 el Reus en un partit poc convencional en què es va avançar amb un 5-0 i al final va patir per l’intent de remuntada dels roig-i-negres. En una primera meitat plena d’encert, el Calafell es va avançar amb un 4-0 en el descans i va fer el cinquè els primers minuts de la segona meitat. Semblava que el Reus notava la inactivitat d’un mes per la Covid-19, però va reaccionar i es va situar amb un 5-4 a tres minuts del final. El porter local Edo va aturar un penal i dues faltes directes als roig-i-negres.

El Girona va sumar la quarta victòria consecutiva i el cinquè partit sense perdre en guanyar per 3-1 el Lleida Llista. Els gironins sempre van anar per davant i, els darrers minuts del partit, van saber aguantar els atacs dels lleidatans.

L’Igualada es va retrobar amb el triomf després de tres derrotes i es va imposar a la pista del Noia per 1-4. Els igualadins van marcar dos gols els darrers 40 segons, un a porteria buida, i van assegurar la victòria contra un equip que havia guanyat els dos últims partits.