Lliga Europea

La prèvia de la lliga europea es jugarà del 9 a l’11 d’abril i la F4 el 14 i 15 de maig

El comitè europeu d’hoquei sobre patins (WSE-RH) ha oficialitzat que la primera fase de la lliga europea es jugarà els dies 9, 10 i 11 d’abril en una seu única per determinar. Els nou equips participants –Barça, Liceo, Noia, Reus, Sporting, Porto, Benfica, Oliveirense i Barcelos–es dividiran en tres grups i els tres primers i el millor segon accediran a la final a quatre que es jugarà els dies 14 i 15 de maig en una seu que també s’ha de decidir. Encara no hi ha data del sorteig. Els tres caps de sèrie són l’Sporting, el Porto i el Barça. Cap grup pot estar format exclusivament per equips d’una mateixa lliga. Les propostes per albergar la primera fase s’han de fer abans de l’1 de març, tot i que, tal com estan les coses, no sembla que els clubs tinguin un interès excessiu per assumir l’organització. La data límit per demanar la final a quatre és el 7 d’abril.

La lliga europea femenina es jugarà en un format de final a vuit del 27 al 30 de maig. Hi seran quatre equips catalans, el Voltregà, el Palau, el Manlleu i el Cerdanyola. També la jugarà el Telecable i tres equips portuguesos: el Benfica, el CACO i l’Stuart. Tant el Palau com el Telecable han manifestat públicament la seva voluntat de demanar l’organització de la fase. Les propostes es podran presentar fins al 17 d’abril.

Pel que fa l’Europe Cup, amb set equips, la final a set es jugarà els dies 30 d’abril i 1 i 2 de maig. El Lleida accedeix directament a les semifinals en qualitat de darrer campió. Els altres equips catalans que la juguen són el Caldes, el Girona, l’Igualada i el Calafell. Completen el cartell el Sarzana italià i el Riba d’Ave portuguès. Les propostes per ser seu s’han de presentar abans del 20 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)