Lliga Europea

La WSE-RH aprova la proposta del clubs per disputar la lliga europea

Les dues fasen es faran en les dates previstes a la localitat portuguesa de Luso

La WS Europe Rink Hockey ha aprovat assignar l’organització de les dues fases de la Lliga europea d’aquesta temporada a la Federació de Patinatge de Portugal (FPP) i a la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), i als seus clubs afiliats respectivament, SL Benfica, UD Oliveirense, FC Porto, OC Barcelos, Sporting CP i Barça, Reus Deportiu, Deportivo Liceo i CE Noia.

Després de que el termini per presentar candidatures va quedar vacant l’Associació Europea de Clubs d’Hoquei (EHCA) en la que estan els nou clubs que disputaran la competició, ha presentat una proposta en la que la localitat portuguesa de Luso seria la seu, i és la proposta acceptada. La primera fase de grups es disputarà el 9, 10 i 11 d’abril i la final a quatre es jugarà el 15 i 16 de maig, tal i com estava previst. En el seu comunicat la WSE-RH diu que tota la informació relativa al concurs es publicarà aquest divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)