OK Lliga

HOQUEI PATINS

El Liceo venç el Noia en el darrer segon.

El Liceo va estroncar ahir la ratxa del Noia Freixenet, que encadenava tres triomfs, amb un gol d’Adroher en el darrer segon (4-3). Esteller havia fet el 3-3 en l’últim minut. Els altres dos gols dels sadurninencs els van fer Costa, de penal, i Pujadas, de falta directa. El Barça mirarà de fer pagar avui al Palau els plats trencats a Reus al Lleida Llista, immers de ple en la lluita pel quart lloc. Els blaugrana no tenen teòric marge d’error després del triomf d’ahir del Liceo, que té dos partits pendents. Els d’Albert Folguera, per la seva banda, han guanyat els tres últims partits. El Reus, que va sumar un empat valuós contra el Barça, intentarà prosseguir el bon camí amb el Mataró, el cuer. El Palafrugell, un dels equips revelació del curs i que en la darrera jornada va empatar a Girona, rep el Calafell.