Lliga Europea

El Noia Freixenet intimida el Porto amb un 0-3 però no pot contenir l’allau de qualitat (7-4)

El Noia Freixenet ha perdut contra el Porto per 7-4 el primer partit del grup A de la fase prèvia de la lliga europea que es disputa des d’avui i fins diumenge. L’equip de Ferran López ha fet un inici fantàstic amb Pol Manrubia estel·lar i Xus Fernández molt ferm sota els pals i s’ha situat amb un 0-3 i un 2-4 en els compassos inicials del segon temps, però la qualitat, la velocitat i la rotació del conjunt de Guillem Cabestany l’ha acabat superant. Els de Ferran López hauran de vèncer demà el Barcelos si volen optar a accedir a la final a quatre dels dies 15 i 16 de maig com a millor segon dels tres grups.

Els dos golassos de Pol Manrubia quan només s’havien consumit cinc minut han esvalotat el galliner. Primer ha marxat sol en un contraatac i ha exhibit la seva tècnica aixecant i picant. Tot seguit, ha trobat l’escaire de l’osonenc Malián en un tret exterior (0-2). El Porto, que havia amenaçat d’entrada amb un tret al pal de Barroso i fent treballar Txus, ha quedat estabornit. I més, quan Costa ha marcat un penal comès per Rafa amb el patí (0-3). El català Barroso ha replicat tot just servir de centre (1-3). El dèficit de l’equip de Ferran López en el primer temps ha estat l’excés de faltes. La desena ha caigut a 10:31 de la mitja part. Alves, jugador clau, ha llançat la directa amb un sol toc i Xus ha fer una gran aturada. Carlo di Benedetto (16’), però, ha marcat el 2-3 rematant una assistència de Barroso des de darrera de la porteria. Els atacs del Porto eren cada cop més insistents. La bola li durava poc al Noia. Mala peça al teler.

Manrubia, en ple estat de gràcia, ha aparegut de nou en el segon temps. Desena del Porto, falta directa i tercer gran gol del jugador del Noia. Brutal (2-4 en el 30’). En l’acció posterior, l’equip penedesenc ha comès la 15a. Xus li ha turat el llançament a di Benedetto. En el seguiment de l’aturada, tanmateix, el Noia ha fet penal i Alves, ara sí, ha clavat el 3-4. A més, Mena . un njugador que ha lluït, ha empatat amb un tret exterior coronant una gran transició (4-4 en el 32’). Barroso, en una seqüència d’encerts mortífera, haestablert el 5-4. Tres gols en tres minuts del Porto, letal. Per sort, Alves no ha marcat de penal (36’). El Noia s’ha mantingut dins del partit fins que en el 40’, Carlo di Benedetto ha engaltat al segon pal una assistència de Cocco (6-4). Alves, de directa arran de la vintena falta del Noia, ha establert el 7-4, aquest cop fent jugada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)