OK Lliga

El Palau torna a guanyar al Cerdanyola (3-1) i passa a la final de l’OK Lliga

Busquets ha marcat dos gols en cinc minuts quan el partit estava empatat

El Generali Palau s’ha classificat per la final de l’OK Lliga al derrotar en el segon partit de la semifinal del play-off al Cerdanyola per 3-1. El Palau ja havia guanyat el primer partit a domicili (4-7) i no s’ha necessitat el tercer. El conjunt local s’ha avançat en la primera part amb un gol d’Aina Florenza, i en el primer minut del segon temps Gemma Solé ha empatat (1-1) pel Cerdanyola. Berta Busquets ha donat l’avantatge definitiva al Palau al marcar dos gols en cinc minuts, el segon de falta directa, i situar el 3-1 a falta de deu minuts pel final.

El segon partit de l’altre semifinal entre el Telecable Gijón i el Magic Studio Manlleu es disputa demà (18 h) a la pista del conjunt asturià. El Manlleu es va imposar per 7-2 en el primera partit i si torna a guanyar es classificarà per la final. Si guanya el Telecable es jugarà el tercer i definitiu partit diumenge (16 h).