OK Lliga

La final de les finals

Hoquei sobre patins. El Manlleu rep demà el Palau en el primer duel pel títol, que escenifica la pugna golejadora entre Florenza i Díez

La gran final de l’OK Lliga entre el Generali Palau, el millor equip en la fase regular i que encara no ha perdut cap partit –3 empats–, i el Manlleu, segon i vigent campió, arrenca demà a la pista osonenca (18 h). Els dos millors equips del moment se citen per reviure el gran duel de fa dues temporades en què el Palau va vèncer a casa en el darrer partit de la fase regular i va alçar el títol com si es tractés d’una final en un enfrontament apassionant que ja forma part de l’imaginari col·lectiu de l’hoquei sobre patins. El segon partit es jugarà el dia 21 al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans (20.30 h) i el tercer, si és necessari, al mateix escenari el diumenge 23 (12 h). Els dos enfrontaments directes del curs van ser molt igualats i se’ls va endur el Palau: 4-3 a casa i 2-3 a la pista osonenca.

El duel escenificarà també la pugna entre dues de les millors golejadores del món. Amb només 19 anys, la mataronina Aina Florenza s’ha reivindicat al capdavant de la lluita pel pitxitxi amb 49 gols. De fet, comptant els dos partits de semifinals contra el Cerdanyola, ha marcat en 23 dels 24 partits que ha jugat. La igualadina de 31 anys Maria Díez (Manlleu) n’ha marcat 33 en 19 partits, amb 5 de molt valuosos en la semifinals contra el Telecable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)