Lliga Europea

El Manlleu elimina el Cerdanyola (4-7) en la pròrroga i jugarà la semifinal europea

El Manlleu ha derrotat el Cerdanyola (4-7) en un partit entremaliat resolt en la pròrroga i jugarà dissabte (15 h) la primera semifinal de la final a vuit de la lliga europea femenina contra el Benfica o el Voltregà (18 h), el darrer campió de la competició.

En el derbi català, el Cerdanyola ha aixecat un 1-3 en contra quan semblava mort i enterrat, ha forçat la pròrroga i fins i tot ha estat a punt de guanyar en els 50 minuts amb una directa a 50 segons del final. Les vallesanes han fallat quatre faltes directes en el temps reglamentari i una cinquena en el temps afegit i el dèficit les ha condemnat. La porteria xilena del Manlleu Fernanda Hidalgo ha estat impecable en la bola aturada. El Manlleu ha pagat els errors tot just quan millor estava jugant, amb bones triangulacions en el joc interior i molta intenció i el Cerdanyola ha sabut penalitzar-los en un duel vibrant i d’alta intensitat en què l’oportunisme i l’ofici de Maria Díez dins del quadre ha estat bàsic. Els gols de les osonenques els han fet Díez (4), Anglada, López i Casaramona, Per part del Cerdanyola, els gols els han fet Xicota (2), Figuerola i Gutiérrez.

En el primer partit de la jornada, el Telecable ha esbandit el CACO portuguès per 7-2 amb 5 gols de Sara Roces. Serà el rival o del Generali Palau, l’amfitrió, o de l’Stuart portuguès, que buscaran la darrera plaça de semifinalista en l’últim partit de la jornada (20 h).