Lliga Europea

La il·lusió d’un gran títol

Hoquei sobre patins. El Palau, el Manlleu, el Voltregà i el Telecable estan preparats per jugar unes semifinals de la lliga europea molt complicades

El Generali Palau, el Magic Studio Manlleu, el Voltregà Stern Motor i el Telecable Gijón afronten amb molta il·lusió dues complicades semifinals de la lliga europea amb la intenció de guanyar, passar a la final i fer un pas cap al títol. Després dels quarts de final que es van disputar dijous, ahir va ser una jornada de descans en aquesta final a vuit, en què es va fer la inauguració i van parlar els entrenadors i les capitanes dels quatre equips semifinalistes.

Berta Busquets, la capitana del Palau, que és el conjunt amfitrió, va manifestar: “Queda un repte molt maco, juguem a casa però contra un rival amb molta experiència.” Aquest rival serà el Telecable Gijón (17.30 h) i la seva capitana, Sara Lolo, va explicar: “És una competició difícil, seran partits intensos i igualats, la copa d’Europa és la més especial de l’any.” La capitana del Manlleu, Anna Casarramona, va comentar respecte al derbi osonenc que obrirà la jornada (15 h) amb la primera semifinal: “Tenim molta il·lusió i ganes, en ser a un partit l’espectacle està garantit.” Cristina Barceló, la capitana del Voltregà, va dir: “Ho afrontem amb molta il·lusió i esperem arribar al més lluny possible.” Els quatre equips ja saben el que és passar a la gran final europea.

Alguns precedents

El Manlleu i el Voltregà es van veure les cares en la semifinal europea del 2017 i les de Sant Hipòlit van passar a la final (5-2). En aquesta temporada cada equip ha guanyat el partit de lliga que ha jugat a casa, El Manlleu va guanyar per 2-0 i el Voltregà per 3-1. El Palau i el Telecable es van trobar en la fase de grups de la lliga europea de l’any passat i cada equip es va imposar clarament a casa, les catalanes per 5-1 i les asturianes per 4-0. En l’OK Lliga d’enguany el Palau va guanyar els dos partits, 3-1 al seu pavelló i 4-6 a Gijón.

LES CAPITANES

Els quarts de final
Telecable - Caco 7 - 2
Cerdanyola - Manlleu 4 - 7
Benfica - Voltregà 2 - 3
Stuart - Palau 2 - 9
Les semifinals. Avui
Manlleu - Voltregà 15 h
Telecable - Palau 17.30 h
La final. Demà
Els guanyadors 12 h
Busquets, Lolo, Casarramona i Barceló van parlar abans de les semifinals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)