Copa

El Voltregà planta de cara de valent al Liceo i cau en la pròrroga (3-2)

El Deportivo Liceo ha guanyat el Voltregà Stern-Motor per 3-2 en la pròrroga (2-2 al final dels 50 minuts) i ha certificat amb sang i suor l’accés a les semifinals de copa de dissabte, en les quals s’enfrontarà al Caldes, que ha vençut al Lleida Llista (5-4). La teranyina defensiva ordenada per Manel Barceló, amb Blai Roca sublim sota els pals, i executada amb pulcritud pels seus jugadors, ha estat a punt de provocar l’eliminació de l’amfitrió, molt angoixat i poc avesat al risc en la segona part davant d’un Voltregà ferm i perillós en el contraatac que ha igualat dos cops el resultat.

Adroher ha avançat el Liceo (6’). Una blava a Palazón li ha permès disposar d’una directa. Roca ha aturat la bola però el maçanetenc ha marcat en el rebuig l’1-0. El Liceo ha fet lluir Roca en el tram inicial, però un tret al pal de Teixidó ha encès el llum d’alarma del conjunt gallec, que, poruc, ha tret una mica el peu de l’accelerador. La calma tensa s’ha evaporat a 3:08 del descans amb desena falta visitant. Roca, grandiós, ha malbaratat l’intent d’Adroher. Canal ha empatat el partit de penal tot just arrencar el segon temps (1-1 en el 27’). Teixidó ha xocat amb Carles Grau en una falta directa (31’) i Carballeira (33’) ha llançat al pal un penal discutit comès sobre Marc Grau. Vargas ha tingut de nou la gan ocasió d’avançar els de Manel Barceló en una directa –10a del Liceo– però Carles Grau s’ha reivindicat en el duel de porters. Quan millor semblava que ho tenia el Voltregà, Roberto di Benedetto ha marcat amb un tret exterior (2-1 en el 37’). Font ha fet esclatar el partit marcant el 2-2 a 4:32 del final en un contraatac perfecte. Teixidó ha conduït i Aleix Molas li ha donat una passada perfecta. El ferro ha rebutjat la directa llançada per Adroher –15a– a 2:22 del final. Es mastegava la pròrroga i ha arribat, amb un Voltregà engrescadíssim i un Liceo atemorit per la seva condició d’amfitrió i favorit. El Liceo duia 13 faltes i l’equip de Barceló, 15. Per afegir èpica, Teixidó ha pres mal a 1:13 del final de la primera part de la pròrroga. No ha estat res. Els àrbitres, condicionats també per la pressió de l’amfitrió, s’han empassat el xiulet en una blava de calaix quan un jugador del Liceo ha entrat a la pista abans d’hora en un canvi mal fet. A 1:50, però, Carballeira ha marcat el 3-2 en una bola dividida dins del quadre. Quan faltaven 3 segons pel final, el Liceo ha comès la quinzena. Canal ha provat el tret directe i Grau ha refusat la bola. L’equip català ha caigut amb el cap molt alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)