Copa

El Barça no pot amb un Liceo intens i encertat, i perd la final de copa

Els gallecs guanyen el seu desè títol de copa (3-2) amb tres gols en jugades de bola aturada

El Barça ha perdut la final de copa contra el Liceo per4 3-2, en un partit on els gallecs s’han mostrat molt intensos i encertats en les jugades de bola aturada i els tres gols locals han arribat en aquestes accions. Pels gallecs ha sigut el seu desè títol de copa, una competició que no aconseguien des de l’any 2004, i ara ho han pogut fer en el seu pavelló i davant la seva afició.

Els gallecs han iniciat la final amb molt de ritme i intensitat, i buscant la porteria rival. Ha disposat d’alguna ocasió, com una bona acció de Roberto di Benedetto, però a mesura que han anat passant els minuts els blaugrana han començar a controlar més la bola i el ritme ha baixat. Sergi Panadero ha disposat de la primera ocasió blaugrana i el porter Aitor Egurrola ha tret dues boles complicades a rematades de Jordi Adroher i Roberto di Benedetto. Hélder Nunes també ha posat a prova al porter del Liceo Carles Grau, però cap dels dos equips ha pogut inaugurar el marcador i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial.

En el primer minut el Liceo ha tingut una bona ocasió i ben aviat han arribat les faltes directes pels dos equips. Pau Bargalló ha desaprofitat la del Barça i Jordi Adroher ha marcat la del Liceo i ha avançat als gallecs (1-0) en el minut 33. Dos minuts després César Carballeira ha situat el 2-0 de penal. La reacció blaugrana ha estat immediata i un minut després Matías Pascual ha fet el 2-1. En els minuts següent ha trobat la porteria rival, ha tingut ocasions i ha posat a prova Carles Grau. L’empat ha arribat a vuit minuts del final amb un xut de lluny d’Ignacio Alabart. L’intensitat dels dos equips han portat una targeta blava a João Rodrigues i Jordi Adroher ha tornar a avançar al Liceo de falta directa (3-1). El Barça ha buscat l’empat i ha enviat una bola al pal en l’últim minut i ha atacat amb cinc el darrer mig minut sense aconseguir l’empat.