OK Lliga

El Noia Freixenet anuncia el fitxatge del porter Blai Roca, procedent del Voltregà

El Noia Freixenet ha oficialitzat avui el fitxatge del porter de 23 anys procedent del Voltregà Stern Motor Blai Roca, un dels porters de major projecció de l’hoquei sobre patins català i mundial. El Voltregà, de fet, ja ha anunciat el fitxatge del porter procedent del Palafrugell Marcel Luzón Linu. Roca formarà tàndem sota els pals amb Xus Fernández, que va signar la renovació –Martí Zapater marxa al Reus– i és el segon fitxatge confirmat del projecte que liderarà Pere Varias després de l’anunci del retorn de Jordi Bargalló. Roca ha jugat les últimes quatre temporades al conjunt osonenc. Ha estat subcampió d’una Supercopa d’Espanya i ha disputat dues Final 4 de la Copa de la CERS. El nou porter del Noia Freixenet va iniciar la seva trajectòria esportiva a l’Arenys de Munt, on va guanyar un campionat de Catalunya i un altre d’Espanya. Quan era infantil es va incorporar als equips formatius del Barça, etapa durant la qual va aconseguir un campionat de primera estatal, una copa de la Princesa, quatre campionats de Catalunya i tres d’Espanya.

Amb la incorporació de Blai Roca, el club sadurninenc continua perfilant l’equip que liderarà Pere Varias, després de les renovacions de Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Roc Pujadas i Adrià Ballart.

També en clau de mercat, el Lloret ha anunciat que Adrià Farré no seguirà al club després de més de vint anys vinculat. en l’àmbit internacional, l’osonenc Jordi Burgaya ha fet un comunicat per fer públic que posa fi a l’etapa de tres anys al Forte dei Marmi, subcampió de la lliga italiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)