Europe Cup

El país de les oportunitats

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona afronta amb aspiracions a Andorra contra el Calafell (19 h) els quarts de la final a 7 de l’Europe Cup, la competició més oberta de tot el curs

El Garatge Plana Girona és un dels cinc equips catalans, al costat del Lleida Llista, el Caldes, el Calafell i l’Igualada, que afronten la final a 7 de l’Europe Cup al poliesportiu d’Andorra amb la consciència d’aspirar a un títol més obert que cap altre del curs. El Lleida, campió de les dues últimes edicions, accedeix directament a la semifinal. Els dos equips de fora són el Riba d’Ave –descendit a Portugal– i el Sarzana, que compta amb el golejador santcugatenc Joan Galbas i que va jugar la final contra el Lleida en l’última edició. Va acabar quart la lliga regular italiana i va caure en els quarts pel títol contra el Follonica. El Caldes, el Lleida i el Girona arriben a la cita sense haver-se aturat. L’Igualada i el Calafell no competeixen des del 29 de maig. L’únic enfrontament entre catalans és el Calafell-Girona. En la lliga, els gironins van empatar a casa (2-2) i van perdre a fora (4-3). Els 6 gols de l’equip de Pere Varias els va fer Eloi Mitjans, rival de gran tir exterior. El Girona va jugar un bon partit contra el Reus en els quarts de la copa, tant en atac com en defensa, però va pecar d’innocència encaixant un gol a tres segons del final de la pròrroga. Malgrat això, el model de partit executat reforça les aspiracions d’un equip amb talent que ha de vèncer la irregularitat en l’Europe Cup, competició en la qual en el curs 2018/19 va caure en els vuitens de final contra el Lleida.

Quarts de final. Avui
(1) Recam Caldes - Riba d’Ave 13 h
(2) Sarzana - Igualada 16 h
(3) Calafell - Girona 19 h
Semifinals. Dissabte
Vencedor 2 - vencedor 1 13 h
Lleida - vencedor 3 16 h
Final. Diumenge 12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)