Europe Cup

El país de les oportunitats

Hoquei sobre patins. El Lleida, que passa directament a semifinals, el Caldes, el Girona, el Calafell i l’Igualada disputen a Andorra la final a 7 de l’Europe Cup, la competició més oberta

Cinc equips catalans, el Lleida, el Caldes, el Girona, el Calafell i l’Igualada, afronten la final a 7 de l’Europe Cup al poliesportiu d’Andorra amb la consciència d’aspirar a un títol més obert que cap altre del curs. El Lleida, campió de les dues últimes edicions, té l’avantatge d’accedir directament a la semifinal. Els dos equips de fora són el Riba d’Ave –13è, penúltim i descendit, en la primera divisió portuguesa– i el Sarzana, que compta amb el golejador santcugatenc Joan Galbas i és el finalista de l’última edició. Va acabar quart la lliga regular italiana i va caure en els quarts pel títol contra el Follonica. El Caldes, que va fer una bona copa i que ha completat la millor lliga de sempre –3r–, el Lleida i el Girona arriben a la cita sense haver-se aturat. L’Igualada i el Calafell no competeixen des del 29 de maig. L’únic enfrontament català és el Calafell-Girona. En la lliga, els penedesencs van empatar a fora (2-2) i van vèncer a casa per 4-3. Els 6 gols de l’equip de Pere Varias els va fer Eloi Mitjans. El Girona va jugar un bon partit contra el Reus en la copa però va pecar d’innocència encaixant a tres segons del final de la pròrroga. El Caldes no es pot refiar del Riba d’Ave i l’Igualada espera rendibilitzar l’acceleració que ha exhibit en la lliga.

Quarts de final. Avui
(1) Recam Caldes - Riba d’Ave 13 h
(2) Sarzana - Igualada 16 h
(3) Calafell - Girona 19 h
Semifinals. Dissabte
Vencedor 2 - vencedor 1 13 h
Lleida - vencedor 3 16 h
Final. Diumenge 12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)