Més hoquei

La junta electoral proclama Ramon Basiana com a únic candidat provisional a la FCP

La junta electoral va proclamar ahir a la nit Ramon Basiana com a únic candidat provisional a les eleccions a la federació catalana de patinatge i no va acceptar la candidatura de l’exàrbitre internacional i fins fa pocs dies president del comitè català d’arbitres de la federació catalana Josep Gómez per defectes de forma en part dels avals, que li van impedir passar el tall. Gómez –exintegrant de la junta de Basiana–, però, té temps fins avui a 7 de la tarda per presentar nova documentació i accedir a la cursa electoral. Finalment, ha presentat els nous avals per correu electrònic i la junta electoral ha decidit que no es reunirà fins al dia 13, la data de proclamació definitiva de candidatures.

El mínim exigit és de 37 avals, un deu per cent dels cens electoral format per 370 clubs. Basiana, president de la federació des del 2002, va presentar 188 avals, dels quals 123 van ser ratificats com a vàlids. Gómez en va lliurar 47 i només 6 van ser ratificats. Té 11 avals amb signatura electrònica sense validar i 23 presentats amb suport no original.

Ara, a més, s’obre un període de dos dies per presentar al·legacions fins al dia 8. La resolució de reclamacions i la proclamació definitiva de candidatures, està prevista pel dia 13. En el cas que hi haguessin dos candidats, la campanya començaria el dia 14 i les eleccions es farien el dia 24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)