Més hoquei

Adroher (Liceo) li pispa la supercopa al Barça amb un trio de gols

El Barça ha perdut aquest vespre contra el Deportivo Liceo (3-2) a l’Ateneu de Sant Sadurní en presència del seu president Joan Laporta víctima de l’encert en les faltes directes del maçanetenc Jordi Adroher, que ha materialitzat les tres que ha intentat i ha incendiat la final. Els blaugrana no s’han pogut revenjar de la derrota davant dels gallecs en el mateix escenari en la final del 2018. El Liceo suma el seu tercer títol en la competició. L’equip blaugrana ha tingut la baixa del porter Sergi Fernández, que en la semifinal de dissabte es va fer una fissura costal i va vomitar a la pista. Aitor Egurrola ha ocupat el seu lloc sota els pals.

La primera part ha estat titànica. Un espectacle. Malgrat que el Liceo ha entrat fins a la cuina en les dues primeres accions, el cert és que el Barça s’ha apoderat del partit. Intens i concentrat, ha forçat la blava d’Àlex Rodríguez. Bargalló ha estavellat la bola al pal en la directa i Grau ha salvat els mobles pel Liceo en la superioritat blaugrana. Hélder Nunes, amb un gol de fantasia deixant assegut el seu marcador ha fet el primer gol del partit (0-1 en el 9’). Bargalló ha llançat un tret exterior al pal. Hélder tampoc no ha pogut batre Grau de penal (12’). El Barça ha perdonat. El Liceo ha millorat i el conjunt blaugrana s’ha agafat un respir necessari i ha abaixat una mica el nivell frenètic. Adroher, amb una genialitat de falta directa –10a blaugrana–aixecant i picant amb mestria ha plasmat el nou escenari (1-1 en el 19’). Grau, a més, ha estavellat un cacau al pal. El Barça ha acabat el primer temps amb 12 faltes i el Liceo tan sols amb quatre.

La segona part ha estat més especulativa. Bargalló ha avançat el Barça amb un golàs exterior (1-2 en el 31’). Però Adroher ha clavat, també aixecant i picant, les dues directes que ha tingut el Liceo, la primera per una blava a Bargalló i la segona per la 15a falta, i ha decidit la final (3-2). Amb 2-2, Bargalló ha enviat una directa alta (10a del Liceo) quan ja havia enganyat Carles Grau, que ha fet un gran partit. El Barça ha fet atac de cinc en els últims cinquanta segons però no se n’ha sortit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)