OK Lliga

Adroher sentencia el Barça

Hoquei sobre patins. El maçanetenc canalitza la remuntada del Deportivo Liceo en la final de la supercopa marcant tres gols de falta directa (3/3) en un duel de titans

Liceo 3 Barça 2

DEPORTIVO LICEO:Grau, Carballeira, Rodríguez, Di Benedetto i Adroher –equip inicial–; Oruste, M. Grau i Burgaya.FC BARCELONA:Egurrola, Alabart, Pascual, Pau Bargalló i Rodrigues –equip inicial–; Hélder Nunes, Roca i Llorca.GOLS:0-1 (9’) Hélder Nunes. 1-1 (19’) Adroher, de falta directa. 1-2 (31’) Bargalló. 2-2 (41’) Adroher, de falta directa.3-2 (47’) Adroher, de falta directa.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a Àlex Rodríguez i a Bargalló.FALTES:12 del Liceo i 17 del Barça.

El Barça va perdre ahir contra el Deportivo Liceo (3-2) a l’Ateneu de Sant Sadurní en presència del seu president, Joan Laporta, víctima de l’encert en les faltes directes del maçanetenc Jordi Adroher, que va materialitzar les tres que va intentar i va incendiar la final. Els blaugrana no es van poder venjar de la derrota davant els gallecs en el mateix escenari en la final del 2018. El Liceo suma el seu tercer títol en la competició. L’equip blaugrana va tenir la baixa del porter Sergi Fernández, que en la semifinal de dissabte es va fer una fissura costal i va vomitar a la pista. Aitor Egurrola va ocupar el seu lloc entre els pals.

La primera part va ser titànica. Un espectacle. Malgrat que el Liceo va entrar fins a la cuina en les dues primeres accions, el cert és que el Barça es va apoderar del partit. Intens i concentrat, va forçar la blava d’Àlex Rodríguez. Bargalló va estavellar la bola al pal en la directa i Grau va salvar els mobles per al Liceo en la superioritat blaugrana. Hélder Nunes, amb un gol de fantasia deixant assegut el seu marcador, va fer el primer gol del partit (0-1). Bargalló va llançar un tret exterior al pal. Hélder tampoc no va poder batre Grau de penal (12’). El Barça va perdonar. El Liceo va millorar i el conjunt blaugrana es va agafar un respir necessari i va abaixar una mica el nivell frenètic. Adroher, amb una genialitat de falta directa –10a blaugrana– aixecant i picant amb mestria, va generar un nou escenari (1-1). Grau, a més, va estavellar un cacau al pal. El Barça va acabar el primer temps amb dotze faltes i el Liceo amb tan sols quatre.

La segona part va ser més especulativa. Bargalló va avançar de nou el Barça amb un golàs exterior (1-2 en el 31’). Però Adroher va clavar, també aixecant i picant, les dues directes que va tenir el Liceo, la primera per una blava a Bargalló i la segona per la 15a falta, i va decidir la final (3-2). Amb 2-2, Bargalló va enviar una directa alta (10a del Liceo) quan ja havia enganyat Carles Grau, que va fer un gran partit.

El Barça va intentar atac de cinc en els últims cinquanta segons i el Liceo, que ja havia derrotat els blaugrana en la darrera final de copa a Riazor, va tornar a embogir amb el so de la botzina.

EL PROTAGONISTA

Crec que hem dominat tot el partit. Hem tingut moltes ocasions, sobretot en el segon temps, i no hem estat encertats amb la bola aturada
Felicito el Liceo. Tot i haver perdut, estic molt orgullós del meu equip per com ha jugat i ha lluitat
Edu Castro
TÈCNIC DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)