Europe Cup

Empat del Voltregà i derrotes de l’Igualada i el Lleida en l’inici de l’Europa Cup

La primera jornada de la fase de grups de la WS Europa Cup no ha sigut gaire positiva pels catalans, ja que només el Voltregà Stern Motor ha empatat fora de casa, mentre que l’Igualada Rigat ha perdut davant els seus aficionats i el Lleida Llista ha estat derrotat fora.

El Voltregà ha empatat a la pista del Sanjoanense portuguès (5-5) al marcar a falta de set segons pel final. Els osonencs han dominat la primera meitat i han tingut una avantatge d’1-4, però en la segona els portuguesos han donat la volta al partit i s’han situat amb un 5-4 a dos minuts del final. Vargas ha fet el gol de l’empat, i els altres els han anotat Canal (2), Teixidó i Palazón.

L’Igualada ha sigut l’únic que ha jugat a casa i ha perdut per un ajustat 2-3 contra el Valdagno italià. Els visitants s’han avançat i els igualadins han empatat abans del descans. En la segona meitat el Vadagno s’ha situat amb un 1-3 i malgrat que els locals han lluitat i han buscat l’empat no l’han aconseguit. Cervera i Cantero han marcat per l’Igualada.

El Lleida Llista ha perdut per un curt 5-4 en la seva visita a la pista del Poiré francès. S’han avançat amb un 1-2, i els locals han empatat en la segona meitat. En uns darrers quatre minuts frenètics en que s’han marcat cinc gols el conjunt francès s’ha situat per davant, a mantingut a ratlla als lleidatans i s’ha emportat la victòria per 5-4. Pel Lleida han marcat Selva (2), Tomàs i Bruno di Benedetto.