OK Lliga

Hélder Nunes i João Rodrigues: la connexió portuguesa del Barça en estat àlgid

No hi ha dubte que els dos internacionals portuguesos del Barça, Hélder Nunes i João Rodrigues, travessen un dels moments més àlgids des que van aterrar al club català. No en va, tots dos van marcar els quatre gols de la treballada victòria de dimarts a la pista de l’Alcobendas (1-4) –Hélder Nunes (3) i un de Rodrigues– i també es van reivindicar com a puntals diumenge en el magnífic triomf contra el Liceo (8-7). En aquell duel que consolidava el lideratge del Barça (8/8) i que deixa els gallecs a 5 punts, tots dos van signar un trio de gols i es van convertir en actors principals d’un bloc homogeni davant d’un rival físic i de molta qualitat que els havia superat en els dos darrers enfrontaments amb títols en joc, en la copa i en la Supercopa. La connexió portuguesa funciona i entre tots dos han fet deu dels últims dotze gols del Barça. El conjunt d’Edu Castro és l’equip més golejador de l’OK Lliga (55) –Hélder Nunes (12), Pau Bargalló (12), João Rodrigues (10), Matías Pascual (9), Ignacio Alabart (4), Nil Roca (4), Sergi Llorca (3) i Oriol Llenas (1)–i el menys golejat (19).

L’OK Lliga s’atura durant un mes per l’europeu de seleccions de Paredes (Portugal) del novembre. El Barça hi tindrà cinc representants. A banda dels dos lusitans, hi seran Pau Bargalló, Sergi Panadero i Ignacio Alabart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)