Europeu

La selecció espanyola inicia l’europeu golejant Andorra (11-0)

Andorra ha fet la sacada inicial, ha perdut la bola i en el primer atac de la selecció espanyola Alabart ha marcat l’1-0 als 13 segons del partit. Amb aquest inici d’Espanya en l’europeu, l’11-0 final és un fidel reflex de la diferència entre les dues seleccions. El combinat estatal, amb 9 jugadors catalans seleccionats i 8 convocats per aquest partit, ha arribat al descans amb un clar 6-0.

En la segona meitat la selecció estatal ha fer la sacada de centre i Toni Pérez ha trigat una mica més, 20 segons, en marcar (7-0). Quatre gols més han situat el marcador final en l’11-0. Per la selecció que dirigeix el tècnic català Guillem Cabestany han marcat Ignacio Alabart (2), Pau Bargalló (2), Ferran Font (2), Sergi Aragonès (2), Sergi Panadero, Marc Grau i Toni Pérez. La selecció espanyola jugarà demà (16.30 h Teledeporte) contra Itàlia, que necessita guanyar perquè ha perdut el primer partit.

França ha sorprès als italians i ha guanyat per 5-8 en un partit on ha sigut millor i ha sentenciat en la segona meitat. La primera part ha tingut més alternatives i del 0-2 dels francesos s’ha passat a un 4-3 pels italians. Al descans s’ha arribat amb un ajustat 4-5 per França. Carlo di Benedetto ha marcat quatre gols, dos de falta directa, i el seu germà Roberto n’ha fet tres.