Europeu

Va per feina i goleja des de l’inici

Europeu. La selecció espanyola supera clarament Andorra en el seu debut i aquesta tarda s’enfronta a una més potent Itàlia, que s’ha vist sorpresa per França en el seu primer partit

Espanya 11 Andorra 0

ESPANYA:Malián, Panadero, Alabart, Barroso i Bargalló –inicial–; Marc Grau, Aragonès, Font, Toni Pérez i Carles Grau.ANDORRA:De Sousa, Gerard Miquel, Oriol Antequera, Llorenç Miquel i Arnau Dilme –inicial–; Cerqueda, Adria Antequera, Picanyol, Nil Dilme i Xicola.GOLS:1-0 (1’) Alabart. 2-0 (3’) Bargalló. 3-0 (12’) Font. 4-0 (12’) Panadero. 5-0 (15’) Font. 6-0 (20’) Grau. 7-0 (26’) Pérez. 8-0 (29’) Aragonès. 9-0 (38’) Bargalló. 10-0 (43’) Alabart. 11-0 (49’) Aragonès.ÀRBITRES: F. Fronte i F. Ferrari (Itàlia).FALTES:6 Espanya i 3 Andorra.

La selecció espanyola va golejar Andorra per 11-0 en el seu primer partit de l’europeu de Paredes (Portugal), on defensarà el títol. Espanya, amb 9 jugadors catalans seleccionats i 8 de convocats per a aquest partit, va sortir decidida i va deixar clar des de l’inici que era molt superior. Va marcar el primer gol als 13 segons, en la seva primera jugada d’atac, i va arribar al descans amb un 6-0. En la segona meitat va fer el mateix, i el 7-0 va arribar als 20 segons, en la primera jugada, i, després, l’equip que dirigeix el tècnic català Guillem Cabestany va marcar quatre gols més fins a l’11-0.

Espanya juga avui contra una Itàlia (16.30 h Teledeporte) que necessita guanyar perquè va perdre el primer partit. França va sorprendre els italians i va guanyar per 5-8. La primera part va tenir alternatives i en la segona els francesos van sentenciar. Carlo di Benedetto va fer quatre gols i el seu germà Roberto, tres.