Europeu

L’europeu embogeix

Hoquei sobre patins. França venç Portugal (5-3) tal com havia fet amb Itàlia, però se’n refia i la vessa contra una gran Andorra (5-5)

Alemanya 2 Espanya 11

ALEMANYA:Kutscha, Platz, Thiel, Karschau i Zilken -cinc-; Rath, Strieder i Hilbertz.ESPANYA:C. Grau Alabart, Barroso, Bargalló i Pérez -cinc-; Font, Carballeira, M. Grau, Aragonès i Serra (ps)..GOLS:0-1 (4’) Barroso. 0-2 (5’) Pérez. 0-3 (6’) Bargalló (fd). 0-4 (11’) Grau. 0-5 (12’) Aragonès. 0-6 (19’) Carballeira. 1-6 (21’) Strieder. 1-7 (28’) Font. 1-8 (30’) Carballeira (p). 1-9 (40’) Alabart. 2-9 (42’) Thiel (fd). 2-10 (44’) Carballeira (p). 2-11 (44’) Pérez.ÀRBITRES:F. Ferrari i L. Le Menn. Van ensenyar targeta blava a Thiel.

La selecció francesa, liderada pels tres germans Di Benedetto –Carlo (Porto), Roberto (Liceo) i Bruno (Lleida Llista)–, era la sensació de l’europeu de Paredes (Portugal) i tenia pràcticament garantida la seva presència en la final de dissabte que jugaran els dos millors de la lligueta de sis equips després del triomf sonat de dimecres a la nit contra Portugal (5-3) i de la victòria contra Itàlia (5-8). Però ahir es va confiar contra Andorra (5-5), que va jugar un partidàs i va esta punt de vèncer, fent jugar el porter suplent i havent de treure el titular Baptiste Bonneau a l’últim minut per aturar un penal i una directa. França depèn d’ella mateixa per jugar la seva primera final en un europeu, però ja no té marge i ha d’enfrontar-se a Espanya divendres. L’equip de Cabestany va apallissar Alemanya (2-11) i se la jugarà avui contra Portugal (22.45 h).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)