Europeu

Suspenen el Portugal-Itàlia pel tercer lloc de l’europeu per motius de salut pública

Jugadors portuguesos han donat positiu de la Covid-19 i els d’Espanya i França es faran un test previ a la disputa de la final

El partit per la tercera i la quarta posició del campionat d’Europa de Paredes, Portugal, que havien de jugar aquesta tarda Portugal i Itàlia s’ha suspès per motius de salut pública. La WS Europe-Rink Hockey ha fet una comunicat informant de la suspensió. A primera hora de la tarda el jugadors de la selecció portuguesa João Rodrigues, ha informat en el seu compte de twitter que aquest matí havia donat positiu de la Covid-19 i que no jugaria.

A l’hora de començar el partit entre Portugal i Itàlia el conjunt portuguès a sortit a la pista i el seu capità Hélder Nunes ha explicat als aficionats que estaven en el pavelló el motu de que no es disputés el partit. L’enfrontament que havia de decidir la cinquena i la sisena posició de l’europeu si que s’ha disputat, i Andorra ha guanyat a Alemanya per 1-5i ha finalitzat en la cinquena posició. A hores d’ara la final no està suspesa, però els jugadors de la selecció espanyola i de la francesa s’hauran de fer test abans de poder disputar la final.

Queixes de la federació portuguesa

La Federació Portuguesa de Patinatge va fer un comunicat en el que es va queixar del resultat i el joc del França-Espanya de divendres que els va deixar fora de la final. Diu que: “Les seleccions de França i Espanya no van aplicar els valors de l’ètica i el jocs net” i també ressalta l’actuació dels àrbitres –els dos portuguesos–, que van advertir i sancionar amb targetes blaves “l’anti-joc” dels dos equips. Finalment entra a valorar les decisions tècniques dels seleccionadors i no troba correcte les seves convocatòries o els minuts que van fer jugar als seus homes: “Els dos equips van optar per deixar fora (en la convocatòria o en el temps de joc) a alguns dels seus titulars habituals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)