OK Lliga

Primera derrota a casa del curs del Palafrugell

Hoquei patins

Palafrugell 1 Calafell 2

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Ceschin, Figa, Ramon i Canet –equip inicial–; Bancells, Candamio i Aldrich.PARLEM CALAFELL:Edo, Xaus, Escala, Gabarró i Miras –equip inicial–; Palau, Méndez i Ordóñez.GOLS:0-1 (4’) Miras. 0-2 (15’) Gabarró. 1-2 (31’) Ramon.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Blava a Miras i Canet.FALTES:9 del Palafrugell i 9 del Calafell.

El Palafrugell va perdre ahir contra el Calafell el primer partit a casa del curs i encadena sis jornades sense guanyar. El porter visitant Edo va frenar els empordanesos en el primer temps i Miras i Gabarró van establir el 0-2 en una transició ràpida i una fuetada exterior. Ceschín no va poder batre Edo en una directa per blava a Miras (22’). El mateix Gabarró va tenir al seu estic el 0-3 en una directa per blava a Canet ja en el segon temps, però Puigbí va llegir bé la jugada. Tot seguit, Borja Ramon es va inventar un golàs marxant de tres rivals i va donar vida als locals (1-2), que ho van intentar sense èxit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)