OK Lliga

El Girona peca de falta de definició i torna a perdre

Hoquei patins.El porter de l’Igualada Elagi Deitg completa un gran partit

Girona 0 Igualada 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaveola, Grau, Aguirre, Pujol i Pelicano -equip inicial-; Rovira, Sánchez, Vázquez i Laguna.IGUALADA RIGAT:Deitg, Baliu, Cantero, Carol i Marimon -equip inicial-; Palau, Riba, Yeste i Vives.GOLS:0-1 (22’) Palau. 0-2 (42’) Cantero.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Pérez.FALTES:7 del Girona i 11 de l’Igualada.

El Girona va pecar de falta de definició i va perdre contra l’Igualada, més efectiu i amb Deitg sublim sota el pals. El Girona va generar perill amb Pelicano i Litus actius, però Palau va avançar els visitants amb un tret interior després d’una bona passada de Tety Vives (0-1). En l’inici del segon temps, Llaverola va aturar un penal llançat per Marimon (30’) per una falta comesa sobre Tety Vives. Pelicano, sol, no va poder superar Deitg (32’) i també el va posar prova en diversos tirs exteriors. Àlex Cantero, en canvi, va clavar el 0-2 en un rebuig d’una acció de l’omnipresent Vives. Deitg va treure una directa a Pelicano (44’).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)