OK Lliga

El Vila-sana i el Manlleu segueixen al capdamunt de l’OK Lliga implacables

El Vila-sana i el Martinelia Manlleu continuen imparables al capdamunt de l’OK Lliga després de la sisena jornada que es va jugar dimecres. Tots dos han sumat els 18 punts possibles, però el conjunt lleidatà és líder per la diferència de gols global. El conjunt de Lluís Rodero va golejar el Mataró per 8-0 sense necessitat que marqués la pitxitxi i MVP del mes de novembre Victòria Porta. El Manlleu, per la seva banda, va superar el Garatge Plana Girona (6-1), el cuer amb zero punts.

També va celebrar un triomf important el Cerdanyola Feníe Energía –quart classificat rere el Telecable, tercer també invicte–, que va derrotar el Voltregà Stern Motor per 3-1 amb gols de Gemma Solé (2) i Adriana Gutiérrez. El Generali Palau, cinquè a 5 punts del líder, també va vèncer, amb gols de set jugadores diferents, sense complicacions el Vilanova (9-0), que tampoc no ha sumat en sis jornades. El Sant Cugat va caure a la pista del Telecable per un ajustat 3-2 amb gols de Laura Porta i Maria Just. L’Orkla Bigues i Riells, per la seva banda, va vèncer l’Igualada Femení Grupo Guzmán per 3-1 i s’ha situat sisè. Els gols de les locals els van fer Erika Ghirardello, Maria Igualada i Marta Borràs i el gol de les visitants el va marcar Aida Mas.