Més hoquei

El IV Nadal sobre rodes es jugarà a Vilafranca el 2 de gener

Vilafranca del Penedès serà la seu el 2 de gener de 2022 la quarta edició de la festa solidària Nadal Sobre Rodes, que té per objectiu recaptar fons per a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. L’any passat aquesta festa no es va celebrar per motius sanitaris, i és per això que enguany es vol recuperar, després de l’èxit de les tres primeres edicions, que es van disputar a Vic, Mataró i Palau-solità i Plegamans, escenari on es van enfrontar dues seleccions catalanes mixtes escollides per votació popular.

El IV Nadal Sobre Rodes constarà d’una primera part participativa, amb un torneig d’escoles de clubs d’hoquei patins catalans. Després serà el torn de dos partits d’exhibició, entre la selecció catalana femenina i la selecció catalana masculina contra dos combinats World Stars dirigits per Carla Giudici (femení) i Toni Sànchez (masculí).

La festa està organitzada per la Federació Catalana de Patinatge, conjuntament amb la Fundació Joan Petits Nens amb Càncer, el CP Vilafranca, el CP Sant Ramon, Hockeymania, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’Esportiu de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)