Més hoquei

Toni Sánchez dona la convocatòria del ‘World Stars’ masculí que jugarà contra Catalunya

La festa solidària Nadal Sobre Rodes, que enguany arriba a la seva quarta edició, ja coneix quins seran els integrants de la selecció mundial masculina que s’enfrontarà a la selecció catalana que dirigiran Jordi Camps i Josep Maria Barberà el 2 de gener al Pavelló Poliesportiu de Vilafranca del Penedès (18:15h) El combinat World Stars comptarà amb la presència dels porters Xano Edo (Calafell) i Xevi Puigbí (Palafrugell). Els jugadors de pista són Humberto Mendes (Calafell), Ferran Font (Sporting), Bruno di Benedetto (Lleida), Diego Rojas i Checco Compagno (Reus), Matías Pascual i João Rodrigues (Barça) i Pol Manrubia (Benfica).

Els partits estan organitzat per la FCP conjuntament amb el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Hockeymania i l’Esportiu de Catalunya. L’objectiu és recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. Properament es faran públiques les convocatòries de la selecció catalana femenina i del combinat mundial femení que dirigirà Carla Giudici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)