Copa

Només queda una plaça de copa

Hoquei sobre patins. El Voltregà, l’Alcoi, l’Igualada i el Manlleu, que necessitaria un miracle, se la jugaran el 8 de gener en l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga

L’última jornada de la primera volta acabarà de configurar el 8 de gener la graella de la copa, per a la qual ja hi ha set classificats: el Barça, el Liceo, el Finques Prats Lleida, el Noia Freixenet, el Reus Virginias, el Parlem Calafell i el Recam Làser Caldes, que hi va certificar l’accés dimecres a la nit a casa contra el Noia (1-1) en el partit de l’onzena jornada. Els tres primers, el Barça, el Liceo i el Lleida, tenen assegurada la condició de caps de sèrie. La quarta plaça se la jugaran el Noia (4t, 22p), el Reus (5è, 20 p) i el Calafell (6è, 20 p). Els caps de sèrie s’enfronten en quarts de final als quatre que no ho són per sorteig. La copa s’hauria de disputar a la Corunya, com l’any passat, però del 24 al 27 de febrer –la del 2020 es va acabar jugant al juny–, però ja veurem si la situació sanitària no provoca canvis.

La vuitena plaça se la disputen el Voltregà Stern Moro (8è, 13 p), l’Alcoi (9è, 12 p), l’Igualada Rigat (10è, 11 p) i el Martinelia Manlleu (11è, 10 p), que té possibilitats remotes perquè hauria d’esperar que tots els anteriors perdessin i eixugar una diferència molt àmplia de gols general (-25 per -6) amb el Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)