Lliga Europea

La lliga europea femenina endarrereix l’inici fins al febrer

Hoquei sobre patins. Havia de començar al gener però l’explosió de casos ha fet que el comitè europeu opti per modificar el calendari. També hi ha alteracions en la Europe Cup

Les afectacions de la pandèmia han obligat World Skate Europe a modificar el calendari de la lliga europea femenina, que havia de començar al gener i arrencarà el 5 de febrer, i de la Europe Cup. Els canvis afecten un bon grapat de clubs catalans. En la lliga europea, hi prenen part el Generali Palau –el vigent campió–, el Martinelia Manlleu, el Feníe Energía Cerdanyola i el Voltregà Stern Motor. El Gijón (OK Lliga), el Coutras i el Noisy-le-Grand (França), el Benfica i el Sanjoanense (Portugal) i el Roller Matera (Itàlia) completen el cartell. Les cinc jornades es disputaran el 5 i el 19 de febrer, el 5 i el 19 de març i el 9 d’abril. La final a quatre es jugarà els dies 30 d’abril i 1 de maig.

També hi ha hagut canvis en la Europe Cup, en què juguen el Finques Prats Lleida –el vigent campió–, el Parlem Calafell, el Voltregà Stern Motor i l’Igualada Rigat. La jornada del 15 de gener s’ha passat al 5 de febrer.

Ajornada la copa d’Itàlia

La fase final de la copa d’Itàlia s’ha traslladat del febrer a l’abril. Fa gairebé dos anys, va ser la primera competició que es va suspendre i que va marcar l’inici de la llavors encara epidèmia. La copa d’aquí s’hauria de jugar a Riazor de nou però encara no està del tot clar si s’alteraran les dates com el curs passat, en què es va acabar disputant al juny per esquivar la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)