Europe Cup

L’Igualada s’acomiada amb un empat de l’Europe Cup, el Calafell perd i el Lleida espera rival en els quarts

L’Igualada Rigat s’ha acomiadat de l’Europe Cup amb un empat a casa (2-2) contra el Juventude Viana portuguès en la darrera jornada de la fase de grups. Els igualadins ja estaven eliminats. Marimón i Yeste han avançat dues vegades a l’Igualada, però els portuguesos han empatat dos cops. Els igualadins han desaprofitat tres faltes directes.

El Parlem Calafell ha perdut un partit intranscendent a la pista del Sanjoanense portuguès (7-2). El Calafell ja està classificat pels quarts de final i ja sap que s’enfrontarà al Juventude de Viana. Casas i Ferrer han fet els gols visitants (1-2) i després els locals han golejat.

El Finques Prats Lleida Llista ha descansat en aquesta jornada, ja està classificat pels quarts i espera rival. Serà el segon del grup D, que en aquests moments és el Follonica italià, però li queda un partit pendent el 12 de maig contra el Ginebra suís i si guanya acabarà primer de grup i el segon, i rival dels lleidatans, serà el Quevert francès. El Voltregà Stern Motor, que també ha descansat està classificat i jugarà els quarts contra el Valdagno italià.