OK Lliga

El Palafrugell guanya i evita el descens directe

Hoquei sobre patins. Els empordanesos disputaran el ‘play-out’. El Girona es jugarà en l’última jornada no baixar directament

Barça 7 G. Plana Girona 2

BARÇA:Fernández, Pascual, Bargalló, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Alabart, Panadero, Roca, Llorca i Egurrola.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Laguna, Aguirre i Pelicano –equip inicial–; Rovira, Vázquez, Pujol, Nadal i Fernández.GOLS:1-0 (2’) Nunes. 2-0 (3’) Bargalló. 3-0 (6’) Bargalló. 3-1 (27’) Vázquez. 4-1 (38’) Roca. 5-1 (39’) Panadero. 5-2 (46’) Pelicano. 6-2 (49’) Bargalló. 7-2 (49’) Alabart.ÀRBITRES:E. Rivas i X. Valiente. Van mostrar targeta blava a Roca.FALTES:8 del Barça i 12 del Girona.

Alcobendas 5 C. Mató Palafrug. 6

ALCOBENDAS:Larios, Gabarra, Marcos López, Jorge López i Candanedo –equip inicial–; Artacho, Pérez, Miguel López, Wally i De Grado.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet –equip inicial–; Ramon i Pinsach.GOLS:0-1 (7’) Canet. 0-2 (10’) Canet. 0-3 (12’) Borja. 1-3 (13’) Marcos López. 2-3 (14’) Candanedo (f.d.). 3-3 (21’) Candanedo. 4-3 (24’) Marcos López. 4-4 (27’) Ceschim (f.s.). 4-5 (38’) Bancells. 5-5 (42’) Artacho. 5-6 (46’) Ramon.ÀRBITRES:D. Villar i N. Morandeira. Targeta blava a Gabarra i a Bancells.FALTES:15 Alcobendas i 7 Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va evitar el descens directe i jugarà el play-out de permanència en l’OK Lliga, mentre que el Garatge Plana Girona es jugarà en l’última jornada no baixar directament i disputar com a mal menor el play-out contra el Palafrugell.

Els empordanesos van guanyat a la pista de l’Alcobendas per 5-6 en un partit molt disputat i amb moltes alternatives. Van començar guanyant per 0-3, en el descans perdien per 4-3 i en la segona meitat es van imposar. Amb aquest triomf van fer baixar el conjunt madrileny. El Palafrugell només tenia cinc jugadors de pista, amb les baixes de Candamio, Castro i Ruiz, i només podia fer un canvi. El Garatge Plana Girona va perdre a la pista del Barça, el líder, per 7-2. En els primers 6 minuts van encaixar tres gols i, quan van anotar els seus gols, els blaugrana van respondre amb dos de seguits. En aquesta jornada l’Igualada i el Voltregà es van salvar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)