OK Lliga

Maria Díez anuncia la seva retirada al final de la temporada, als 33 anys

La igualadina, actual jugadora del Martinelia Manlleu, ha estat tres vegades campiona mundial

Maria Díez ha decidit posar fi a la seva carrera esportiva com a jugadora al final d’aquesta temporada quan tindrà 33 anys. La davantera igualadina que actuament milita en el Martinelia Manlleu ho ha anunciat en una roda de premsa en la que ha donat les gràcies a les companyes que ha tingut als llarg dels anys, als entrenadors i als clubs. També ha dit que continuarà vinculada a l’hoquei sobre patins. Maria Díez, coneguda com a Peke, va començar a jugar als 9 anys a l’Igualada femení, l’any 2012 va fitxar pel Gijón i al 2018 va arribar al conjunt osonenc on ha decidit retirar-se.

Al llarg de la seva llarga trajectòria de 24 temporades jugant ha guanyat com a títols més destacats una copa d’Europa, tres lligues estatals i dues copes femenines. A nivell individual ha estat màxima golejadora en les diferents competicions en forces ocasions. Amb la selecció espanyola ha estat tres vegades campiona mundial i quatre d’Europa. També ha competit amb la selecció catalana i ha guanyat una copa Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)