Lliga Europea

LAURA VICENTE

PORTERA DEL GENERALI PALAU

“Hem de fer el nostre joc”

La temporada passada el Palau va guanyar el títol i en aquesta lluitaran per tornar a ser campiones. La portera de Santa Perpètua de Mogoda Laura Vicente, de 24 anys, explica les seves sensacions abans de la final a quatre.

Il·lusionada i amb ganes d’afrontar la final a quatre?
Sí, amb moltes ganes, perquè al final és una copa d’Europa. Cada títol fa il·lusió, però la copa d’Europa encara fa més gràcia, perquè jugues contra equips que no acostumes a jugar. Ho hem d’afrontar com si fos un partit normal, sense pressió externa, i donar el millor de nosaltres.
Ser les campiones no les pressiona?
Potser inconscientment, és allò que has guanyat l’any passat i has de tornar a guanyar. Però crec que totes estem molt mentalitzades que és una competició molt complicada i que hem d’intentar fer-ho al millor possible, jugar com nosaltres sabem, amb el que hem entrenat, i a partir d’aquí òbviament intentar guanyar el títol, però primer de tot la semifinal.
El Benfica és un rival perillós?
Amb qualsevol equip que ens hagués tocat en una semifinal europea seria un partit supercomplicat. Ens ha tocat el Benfica. Serà un partit diferent, nosaltres farem el que sabem fer, el nostre joc.
Com a portera vigilarà alguna jugadora més especialment pel fet de ser golejadora?
La veritat és que no soc una portera que és fixi en això, crec que totes les jugadores tenen el seu perill. Intentaré fer un bon partit sense fixar-me en qui xuta i qui no, i intentaré fixar-me en el que puc controlar des de la porteria. Jo prefereixo ficar-me en totes i considerar que totes tenen el mateix perill.
Hi arriben en un bon moment?
Crec que sí, ara es quan es concentraran totes les competicions i és on hem d’estar juntes i unides, i fent allò que sabem fer. Crec que estem en un bon moment.
Són favorites al títol o ho és el Telecable perquè juga a casa?
Nosaltres ens hem de concentrar a fer-ho al millor possible, el Telecable té a favor el factor pista i està amb la seva gent. Crec que pot guanyar qualsevol equip. Nosaltres ho intentarem com si ens hi juguéssim la vida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)