OK Lliga

Temps de ‘play-off’

Hoquei sobre patins. Els primers partits dels quarts de final de l’OK Lliga es disputen íntegrament avui, amb els duels Barça-Caldes, Liceo-Alcoi, Noia-Calafell i Reus-Lleida

El desitjat play-off pel títol arriba per fi avui amb la disputa dels quatre partits de quarts de final de l’OK Lliga. El format de play-off no decidia el campió des de la temporada 2008/09. Els partits de tornada es jugaran el cap de setmana posterior i en els casos en què calgui un tercer partit de desempat es disputaria el dia 24.

El Barça, el vigent campió i vencedor de les vuit últimes edicions, inicia la defensa del títol contra el Recam Làser Caldes, al qual va derrotar dijous passat en els quarts de copa per 5-2. L’equip blaugrana aprofitarà per commemorar els 50 anys d’hoquei al Palau, amb activitats a l’exterior del Palau des de les 10.30 h. En el descans, es farà un homenatge als exjugadors de la secció.

El Deportivo Liceo, amb ganes de refer-se de l’ensopegada de la copa –va caure en quarts contra el Reus quan defensava el títol del 2021–, rep l’Alcoi amb la baixa sensible de Roberto di Benedetto, que es va trencar el nas en un entrenament. El Noia Freixenet juga a l’Ateneu contra el Parlem Calafell, el perillós campió de la Europe Cup. El Reus Virginias - Finques Prats Lleida serà la repetició de la recent semifinal de copa que van guanyar els del Baix Camp per 3-2 en un duel aferrissat.

També es disputa, a partir de demà al migdia, el dramàtic play-out, en què el Garatge Plana Girona i el Corredor Mató Palafrugell lluiten per evitar el descens. Ja van baixar l’Alcobendas i el Manlleu. L’Igualada Rigat i el Voltregà Stern-Motor, per la seva banda, es disputen la novena plaça, amb teòric dret europeu.

‘Play-off’ pel títol. Primer partit dels quarts de final
Barça - Caldes 12 h
Deportivo Liceo - Alcoi 17.30 h
Noia - Calafell 19.30 h
Reus - Lleida 21 h *El segon partit es jugarà el dia 21, i el tercer, si s’escau, el dia 24
9è i 10è lloc. Primer partit
Igualada - Voltregà 20.30 h
Girona - Palafrugell demà 12 h El segon partit es jugarà el dia 21, i el tercer, si s’escau, el dia 28
‘Play-out’. Primer partit
Girona - Palafrugell demà 12 h El segon partit es jugarà el dia 21, i el tercer, si s’escau, el dia 28
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)