OK Lliga

El Noia Freixenet perd per la mínima el primer partit de la semifinal a la pista del Liceo (6-5)

Els de Sant Sadurní s’avancen en una espectacular primera meitat i fins el darrer segon lluiten per l’empat

El Noia Freixenet ha perdut el primer partit del play-off de la semifinal a la pista del Liceo per un mínim 6-5. Els de Sant Sadurní s’han avançat i han dominat en una primera meitat espectacular, però els gallecs han remuntat en l’inici de la segona meitat. El Noia ha lluitat en tot moment i ha tingut ocasions per empatar fins el darrer segon.

Els de Sant Sadurní s’han avançat en el marcador en el minut sis amb un gol de Roc Pujadas i els gallecs han empatat uns segons després. Això no els ha aturat i després de tres gols de Jordi Bargalló s’han situat amb un 2-4. El Liceo ha marcat i s’ha arribat al descans amb un curt 3-4. En els primers minuts de la segona meitat els gallecs han donat la volta al partit amb dos gols en un minut (5-4) i a dos del final s’han distanciat de dos gols. Xavi Costa ha fet el 6-5 a falta d’un minut i el Noia ho ha intentat tot per empatar, sense encert.

El segon partit de la semifinal, al millor de cinc enfrontaments, es jugarà diumenge (12 h), també en el pavelló de Riazor de la Corunya.